BESTILL NYE PEUGEOT 3008 SUV PÅ NETT!
BLI FØRSTE EIER AV NYSKAPENDE TEKNOLOGI OG KJØREGLEDE
PEUGEOT
NYE 3008 SUV
 • Unike kjøreegenskaper.
 • Eksklusiv i-Cockpit 2.0
 • Nyskapende teknologi og design
Save
 • Adaptive Cruise Control

  Systemet registrerer kjøretøyet foran ved hjelp av en radarsensor og holder automatisk en sikker, forhåndsinnstilt avstand ved hjelp av bremsen og gassen. Funksjonen er tilgjengelig mellom 30 og 140 km/t.

 • Full LED hovedlys

  Nye 3008 SUV er utstyr med full LED nær- og fjernlys som lyser opp de mørkeste veier. Elegante frontlykter med dekor i sort og krom, som fremhever den nye SUV-ens moderne, katteaktige utseende.

 • Active Lane assist

  Active Lane Assist er et system som bruker et kamera i frontruten for å kontinuerlige overvåke linjer på veibanen og registrerer når bilen utilsiktet krysser veimerkingen. Kameraet behandler bildet og utløser en visuell og hørbar advarsel hvis kjøretøyet går ut av kurs når sjåføren mister konsentrasjonen. (hastigheter over 80 km/t). Mellom 65-180 km/t vil Active Lane Assist systemet korrigere kjøretøyet: så snart systemet observerer at kjøretøyet er på vei til å krysse en linje, vil rattet gi motstand for å gradvis få kjøretøyet tilbake i opprinnelige kjørefelt.

 • Grip Control

  Velg modus etter egnet underlag, enten det er snø, gjørme eller sand, med et hjul på midtkonsollen. I de bratteste nedoverbakkene regulerer den innovative nedoverbakkeassistenten automatisk bilens hastighet etter hellingen, slik at du kan kjøre gradvis og jevnt nedover uten å bruke gasspedalen eller bremsen.

 • i-CocKpit

  Når du setter deg inn i den nye Peugeot 3008 SUV, dras blikket straks mot det flotte, futuristiske dashbordet. Oppdag de tekniske nyvinningene i den mest avanserte versjonen av Peugeot i-Cockpit®. Rattet er mer kompakt, og den store berøringsskjermen på åtte tommer ser ut som et nettbrett montert midt på dashbordet. Det 12,3 tommer store digitale head-up-instrumentpanelet kan konfigureres og tilpasses, og sørger for at du har all viktig informasjon i synsfeltet.

© 2016 Peugeot. All rights reserved